ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Θεσσαλονίκη: 20χρονος είχε "ανοίξει" 10 σπίτια σε διάφορες περιοχές


Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις που έγιναν πριν τρία χρόνια

Στην εξιχνίαση δέκα διαρρήξεων οικιών, που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από συστηματική και πολύμηνη έρευνα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Πρόκειται για 20χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017 διέρρηξε δέκα (10) οικίες και από το εσωτερικό οκτώ εξ’ αυτών, αφαίρεσε χρηματικά ποσά που ανέρχονται συνολικά σε (2.750) ευρώ, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εξιχνιάσεις κλοπών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, καθημερινούς ελέγχους και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικά έρευνες σχετικά με διάφορες υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, εξιχνιάστηκαν (6) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2019 – Μαιού 2020, σε διάφορα σημεία του Νομού.

Οι σχετικές δικογραφίες, που σχηματίστηκαν σε βάρος τριών συνολικά δραστών, θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

typosthes.gr