ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Πάτρα: Παρενέβη ο Εισαγγελέας για τον ξυλοδαρμό 20χρονου στα Βραχνέικα


Παρενέβη Εισαγγελέας για το θέμα του ξυλοδαρμού του 20χρονου φοιτητή στην παραλιακή των Βραχνείκων την περασμένη εβδομάδα. Ο Εισαγγελέας παρενέβη αυτεπάγγελτα και διέταξε έρευνα για το θέμα που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Πάτρα.
Ο νεαρός ο οποίος δεν έχει ανακτήσει ακόμη τη μνήμη του και δεν θυμάται το περιστατικό, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, ενώ υ αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και αυτόπτες μάρτυρες του άγριου περιστατικού.

Σημειώνεται ότι από τους γονείς δεν έχει κατατεθεί μήνυση καθώς αφενός το θέμα έχει ήδη κινηθεί μέσω της παρέμβασης του Εισαγγελέα, αφετέρου όπως λένε επιθυμούν να αποφασίσει το ίδιο το παιδί, ως ενήλικος για το αν επιθυμεί ή όχι να κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας που του επιτέθηκε, όταν θα ξεπεράσει το μετατραυματικό σοκ.

Το περιστατικό συνέβη βράδυ στην παραλιακή των Βραχνείκων, όταν ομάδα νεαρών αγοριών επιτέθηκαν στον 20χρονο αρχικά με λεκτική και ακολούθως με σωματική βία.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στον «Κόσμο» οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού οι οποίοι ενημέρωσαν και τους γονείς του 20χρονου, την ώρα που αυτός είχε βγει για να περπατήσει στην παραλιακή των Βραχνείκων, γύρω στις 10.30 το βράδυ, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα περίπου επτά με οκτώ ατόμων οι οποία άρχισαν να τον ενοχλούν με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ο 20χρονος αντέδρασε λέγοντάς σε έναν εξ αυτών «σε μένα το είπες αυτό;» και τότε οι χαρακτηρισμοί άρχισαν να πέφτουν βροχή: «είσαι αδελφή», «είσαι ψυχάκιας» και άλλα συναφή.

Ένας από την ομάδα των μαθητών που του επιτέθηκαν, έριξε τότε μια μπουνιά στον 20χρονο και αυτός έπεσε στο έδαφος, ενώ είναι άγνωστο αν έπεσε και άλλο ξύλο ή αν δέχθηκε χτυπήματα και αφότου αυτός είχε πέσει κάτω.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 20χρονος είναι ένα παιδί πολύ ήπιων τόνων και ιδιαίτερα εσωστρεφές το οποίο δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν στην περιοχή, ενώ η ομάδα που του επιτέθηκε όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν ηλικίας έως 18 χρόνων το πολύ και είχαν πάει στη περιοχή (τέρμα παραλία Βραχνείκων) από την περιοχή της Εύας Παραλίας.


tempo24.news/

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]