ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ο Ένινγκ του Άρη στο… στόχαστρο της Χόνβεντ!


Ο Μίχαελ Ένινγκ του Άρη φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Χόνβεντ για την τεχνική ηγεσία της ουγγρικής ομάδας.
Με τίτλο «ο Μίχαελ Ενίνγκ ίσως επιστρέψει στην πρωτεύουσα», η ουγγρική ιστοσελίδα «csakfoci.hu» τονίζει πως ο Γερμανός προπονητής του Αρη ίναι ο βασικός στόχος της Χόνβεντ.

Ο Ένινγκ έχει συμβόλαιο με τον Άρη ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και στο δημοσίευμα αναφέρεται το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει την επέκταση του. Ο Γερμανός τεχνικός προορίζεται να αντικαταστήσει τον υπηρεσιακό Ιστβάν Ουρμπάνι, ο οποίος πήρε τα ηνία της Χόνβεντ Βουδαπέστης, μετά την απομάκρυνση του Ιταλού Τζουζέπε Ζανίνο.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην παρουσία του διεθνή Ούγγρου, Μιχάλι Κόρχουτ, στον Άρη, αλλά και στην παρουσία του – επίσης Γερμανού – Ούβε Σερ στις ακαδημίες της Χόνβεντ. Υπάρχει, μάλιστα, σχετικό σχόλιο πως «οι σχέσεις του Σερ με τον Ένινγκ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές από το παρελθόν».

Να αναφέρουμε ότι ο 54χρονος προπονητής του Άρη είχε καθίσει στον πάγκο της Βάσας από τον Ιανουάριο του 2016 ως τον Ιούλιο του 2018.


newsit.g