ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Μυστήριο με «στοιχειωμένη» βίλα εξαφανισμένου Έλληνα κροίσου -Πιάτα σε νεροχύτη- ΙΧ σε γκαράζ(vid)


Ένα αρχοντικό που έμεινε εγκαταλειμμένο με πιάτα ακόμα στο πλυντήριο πιάτων και μια Bentley στο δρόμο ήταν το σπίτι ενός Έλληνα εκατομμυριούχου ιδιοκτησίας, όπως αποκαλύπτει η MailOnline.
Οι εικόνες από το εσωτερικό μιας έπαυλης στη Βρετανία, στην οποία ζούσαν μέχρι πριν τρία χρόνια ο Έλληνας Αθανάσιος Ταχμιντζής και η οικογένειά του φαίνεται σαν να εγκαταλείφθηκε ο χώρος άρον άρον.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν πως ο Αθανάσιος Ταχμίντζης, 70 ετών, έζησε για περίπου 18 χρόνια στο επιβλητικό σπίτι κοντά στο King's Langley, Hertfordshire, πριν εξαφανιστεί ξαφνικά το 2017 και μέχρι σήμερα αγνοείται.

Η σύζυγός του βαθύπλουτου Ταχμιντζή, ο οποίος ήταν γνωστός ως Θάνος, ζούσε εκεί ήταν από την Ουαλία αλλά είχε φύγει από τη ζωή το 2004.

Το ζευγάρι είχε τρεις γιους και δύο κόρες, που όπως φαίνεται, δεν ξαναπάτησαν στο σπίτι.

Ο κ. Ταχμίντζης, ο οποίος κατέχει το ακίνητο από το 1999, έζησε εκεί για σχεδόν δύο δεκαετίες με τις δύο κόρες του και τουλάχιστον έναν από τους γιους του, αλλά δεν είναι σαφές ποιος ήταν στο σπίτι όταν εγκαταλείφθηκε.

Πλέον η βίλα είναι «στοιχειωμένη» και οι εικόνες βγήκαν τώρα στη δημοσιότητα.

Οι γείτονες μέχρι σήμερα απορούν τι συνέβη στον Ταχμιντζή και το σπίτι εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του με όλα τα υπάρχοντα των ενοίκων μέσα.

Οι εικόνες που εμφανίστηκαν τη Δευτέρα από έναν αστικό εξερευνητή που μπήκε στο σπίτι και φωτογράφισε το εσωτερικό του σπιτού δείχνουν έπιπλα, στολίδια, ρούχα σχεδιαστών που κρέμονται ακόμα και ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι σκακιού σε ένα τραπέζι.

Οι στοιχειωμένες εικόνες έδειξαν επίσης ένα τραπέζι μπιλιάρδου με μπάλες διάσπαρτες, σαν οι παίκτες να είχαν φύγει στη μέση ενός παιχνιδιού, καθώς και πέντε αυτοκίνητα στους κατάφυτους χώρους, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η σκουριασμένη πολυτελής Bentley.skai.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]