ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Μοσχάρι κοκκινιστό στη κατσαρόλα


Μια αγαπημένη συνταγή με μοσχαράκι, το κοκκινιστό μοσχάρι κατσαρόλας! Μάθετε όλα τα μυστικά για μια υπέροχη σάλτσα κοκκινιστού και τον χρόνο ψησίματος για ένα τέλειο και ζουμερό κρέας μοσχαριού… Δοκιμάστε να φτιάξετε και εσείς τη συνταγή και συνοδεύσετε το μοσχάρι κατσαρόλας με την λαχταριστή σάλτσα του πάνω από ζυμαρικά..

110΄ Χρόνος Προετοιμασίας - 4 Μερίδες 

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο σε μικρά κομμάτια
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
Μισή σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 ώριμη ντομάτα σε κύβους
150 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 ξύλο κανέλας

ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα τηγάνι ρίξτε το λάδι και σωτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα
Στη συνέχεια αφαιρείτε τα κομμάτια του κρέατος και τα τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα
Στο ίδιο λάδι του τηγανιού σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο , τη ντομάτα και τέλος προσθέστε το πελτέ σε αραιωμένο σε νερό και αφήνετε να βράσει μέχρι το κρεμμύδι να μαραθεί.
Στη συνέχεια ρίξτε όλα τα υλικά του τηγανιού στη κατσαρόλα με το κρέας, προσθέστε λίγο ακόμη νερό και το ξύλο κανέλας, και αφήστε να βράσουν για 60-90 λεπτά.
Σερβίρετε με ρύζι ή μακαρόνια.

Καλή όρεξη!

Μικρά μυστικά:
Σερβίρετε με χυλοπίτες κουρκουμά

jonakos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]