ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Άνανδροι! Ξεφτιλισμένοι! Συγκλόνισε η εισαγγελέας


Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και κινήθηκε απειλητικά προς τους κατηγορούμενους, έως ότου τη σταμάτησαν συγγενείς. Ράγισε καρδιές η αγόρευση της εισαγγελέως: «Η Ελένη θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Οι κατηγορούμενοι μας κοροϊδεύουν».
Έκρηξη της μητέρας της΄Ελένης Τοπαλούδη  στη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού της λίγο μετά την έναρξη της αγόρευσης της εισαγγελέως.

Για μία υπόθεση που την συγκλόνισε έκανε λόγο η εισαγγελέας στην έναρξη της πρότασης της.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ξέσπασε προς τους δύο κατηγορούμενους

φωνάζοντας και κινούμενη προς το μέρος τους «γιατί δεν σηκώνετε τα πρόσωπα σας να τα δω! Άνανδροι. Ξεφτιλισμένοι. Γυρίστε το πρόσωπο σας να το δω! Δολοφόνοι του παιδιού μου!».

Τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη συγκράτησαν συγγενείς και φίλοι και αποχώρησε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει.
Η συγκλονιστική αγόρευση: Θα την κουβαλάω όλη μου τη ζωή

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας της έδρας αναφέρθηκε σε μία υπόθεση που την παρακολουθούσε πριν την αναλάβει και την είχε συγκλονίσει και όπως είπε χαρακτηριστικά είχε εμμονή μαζί της και θα την κουβαλάει για όλη της τη ζωή.

«Αυτή την υπόθεση της Ελένης – Ελένη θα την λέω εγώ – την παρακολουθούσα από τη στιγμή που έγινε. Αυτή η υπόθεση με συγκλόνισε, την παρακολουθούσα από τη αρχή εκτενώς. Για κάποιο λόγο ανεξήγητο διαισθανόμουν ότι θα είμαι εισαγγελέας της έδρας… Εφεξής θα είναι δική μου και για όλη τη ζωή. Έμαθα ότι ήμουν εγώ η εισαγγελέας και έκτοτε έγινε η δική μου υπόθεση. Δεν πέρασε στιγμή, λεπτό ώρα που να μην με καταδιώκει, με την καλή έννοια, αυτή η υπόθεση» τόνισε στην αρχή της αγόρευσης της.

Επικαλούμενη την φράση του Προφήτη Ησαΐα η εισαγγελέας της έδρας, στη συναισθηματικά φορτισμένη αγόρευση της, τόνισε «η Ελένη ήχθη ως πρόβατον επί σφαγήν και ως αμνός άμωμος. Ας επικρατήσει η Δικαιοσύνη και ας χαθεί ο κόσμος όλος»

«Όταν είπα «μην ανησυχείτε στον κ. Τοπαλούδη εγώ ζω μαζί με αυτήν την κοπέλα» το εννοούσα… Ένιωθα ότι όταν πήγαινα να κάνω κάτι άλλο με «σκούνταγε» η κόρη σας…» ανέφερε χαρακτηριστικά.


newsit.gr