ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Κορονοϊός: 100 νέα δείγματα στη Λάρισα! Αγωνία για τα αποτελέσματα


Ξεκίνησε η νέα ιχνηλάτηση στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα το πρωί της Δευτέρας, με τρία κλιμάκια (ΕΟΔΥ και Περιφέρεια Θεσσαλίας). Ο κορονοιός συνεχίζει να προβληματίζει…
Οι αποφάσεις υπενθυμίζεται ότι πάρθηκαν χθες το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία μεταξύ άλλων του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη και εκπροσώπων των Ρομά.

Βάσει των αποφάσεων αυτών, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία (100 περίπου δείγματα) ενώ αναμένεται από βδομάδα (πιθανώς Τετάρτη ή Πέμπτη) να πραγματοποιηθεί νέα δειγματοληψία από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Η δειγματοληψία έγινε στο κομμάτι της Νέας Σμύρνης όπου εντοπίστηκαν τα περισσότερα θετικά κρούσματα, με την συνδρομή εκπροσώπων των Ρομά.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της χθεσινής σύσκεψης αποφασίστηκε να σταματήσουν όλες οι εκδηλώσεις στη Νέα Σμύρνη (γάμοι, βαφτίσεις κλπ.) καθώς και οι συγκεντρώσεις στα σπίτια. Να σταματήσει επίσης η λειτουργία καταστημάτων που άνοιξαν στην περιοχή παρά τις απαγορεύσεις και να συνεχίσουν μόνο ως take-away.

Επιπρόσθετα να υπάρξει μια ομάδα η οποία θα συναντάται για να λύνει τα προβλήματα της Νέας Σμύρνης και τέλος να σταματήσουν άμεσα από σήμερα Δευτέρα πρωί όλες οι συμπεριφορές που «βοηθούν» στην εξάπλωση του ιού.

newsit.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]