ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Έβγαλε τα μάτια του γείτονά του επειδή τον ενοχλούσε ο... κόκορας!Ο δράστης σκότωσε εκτός από τον γείτονά του και τον κόκορα.

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της άγριας δολοφονίας ενός 72χρονου από τον γείτονά του για μια ασήμαντη αφορμή.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι έβγαλε τα μάτια του γείτονά του επειδή ο κόκορας που είχε στην αυλή του έκανε πολύ θόρυβο. Εκτός από τον 72χρονο Benny Foutch, ο δράστης σκότωσε και τον κόκορα.

Ο 47χρονος Richard Ellison κρατείται στη φυλακή και η εγγύηση ορίστηκε στα 200.000 δολάρια. «Πήγε στο σπίτι του γείτονα και πρώτα σκότωσε τον κόκορα. Μετά σκότωσε και τον 72χρονο και στη συνέχεια του έβγαλε τα μάτια" δήλωσε ο ντετέκτιβ της υπόθεσης, M.S. Hornστην εφημερίδα MetroNews.

«Το θύμα είχε ένα προσθετικό πόδι και καρκίνο. Ο τραυματισμός στα μάτια του ήταν εμφανής. Ήταν τα μόνο εμφανή τραύματα που είδαμε» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την MetroNews, ο δράστης κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε ότι ο διάβολος τον ανάγκασε να το κάνει.

Έχει διαταχθεί ψυχολογική αξιολόγηση του 47χρονου. Όταν κοιτάς το θύμα, το βγάλσιμο των ματιών του είναι η εμφανής αιτία θανάτου αλλά αναμένεται και η επίσημη νεκροψία, αναφέρουν δικαστικές πηγές.

Η σύντροφος του δράστη είπε στους αστυνομικούς ότι ο Ellison είχε κάνει κάποια σχόλια για τον κόκορα του θύματος και για το γεγονός ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος.

newsbomb.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]