ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Αναρή µους µε καρυδάκι


Συστατικά
250 γρ. αναρή φρέσκια,
125 ml ( ½ φλ.) κρέμα γάλακτος,
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη,
1 φλ. καρυδάκι γλυκό (του κουταλιού) κομμένο σε κυβάκια / ζάρια + 4 κουταλιές από το σιρόπι του,
½ φλ. (50 γρ.) καρυδόψιχα χοντροκομμένη.

Βήματα
Ετοιμάζετε τη µους αναρής: Βάζετε την αναρή στη γυάλα του μπλέντερ ή του πολυμίξερ και τη χτυπάτε µέχρι να γίνει σαν κρέμα. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζετε το χτύπηµα για 2 ακόμη περίπου λεπτά, προσέχοντας να μην παραχτυπήσετε το μίγµα γιατί θα κόψει.
Η µους πρέπει να γίνει ανάλαφρη και λεία, χωρίς να πήξει πολύ και να στεγνώσει.
Βάζετε σε 4 ψηλά ποτήρια μερικούς κύβους καρυδάκι, λίγη καρυδόψιχα, ½ κουταλιά σιρόπι και προσθέτετε τη µους. Επαναλαμβάνετε τις στρώσεις και κρατάτε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.

xrysessyntages.com
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]