ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Δύσκολες ώρες για την Σούλη Σαμπάχ - Είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

Τον δικό της σταυρό, εν μέσω της πανδημίας, κουβαλάει η Σούλη Σαμπάχ. Η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια, σύζυγος του αείμνηστου πρωταγωνιστή Δημήτρη Νικολαΐδη, πλέον ζει μόνη και έρημη μέσα σε ένα «σκοτεινό» όνειρο, ανήμπορη ν’ ανατρέξει στις αναμνήσεις της θρυλικής καριέρας της στον κινηματογράφο
, το πάλκο και το θεατρικό σανίδι.
Στο αρχοντικό σπίτι της στην Πανόρμου, εκεί όπου βίωσε ευτυχισμένες στιγμές, μόνο οι πολλές φωτογραφίες θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν της. Για την ίδια δεν είναι τίποτα το ίδιο, τα πάντα για εκείνη φαίνονται ξένα.

«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου» αποκαλύπτει στην εφημερίδα Espresso άνθρωπος που επισκέπτεται κατά διαστήματα (με ιδιαίτερες λόγω των μέτρων προφυλάξεις για τον εφιαλτικό κορωνοϊό) την πρωταγωνίστρια με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Η ίδια δεν έχει κανέναν συγγενή κοντά της. Στο πλευρό της πλέον βρίσκεται μόνο μία οικονόμος, η οποία τη φροντίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τα προβλήματα υγείας για τη Σούλη Σαμπάχ ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν το αυτοάνοσο νόσημα της ψωρίασης που την ταλαιπωρούσε από παλιά επέστρεψε για να την ταλαιπωρήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Και πάλι όμως, δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε μέχρι που κέρδισε τη δύσκολη μάχη. Πριν από δύο χρόνια ωστόσο, μια πτώση που είχε από τη σκάλα την καθήλωσε για πάντα στο κρεβάτι.


.tlife.gr