ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Φονικό στο Σούλι: Απείλησε να με κόψει κομμάτια και να κάψει τα παιδιά μου


Ο 40χρονος που σκότωσε τον 41χρονο μιλά για πρώτη φορά μετά το φονικό 
Συγκλονίζει η μαρτυρία του 40χρονου Πατρινού φαναρτζή ο οποίος πριν λίγες ημέρες πυροβόλησε και σκότωσε έναν 41χρονο στο Σούλι μέσα στην επιχείρησή του.

Ο 40χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, υποστήριξε ότι το θύμα να τον σκοτώσει, τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μάλιστα, μιλώντας στο Star, υποστήριξε ότι πληροφορείται ότι το θύμα είχε μπλέξει με τον σατανισμό. Πιο αναλυτικά ανάφερε τα εξής:

«Μου είπε: Θα σου κόψω τα πόδια και θα σε κάνω κομματάκια θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου. Φύγε του λέω γιατί έχω όπλο. Το βγάζω το όπλο μήπως και στη θέα του όπλου σηκωθεί και φύγει. Στη θέα όμως του όπλου εκείνος έγινε άγριο θηρίο. Η γυναίκα μου έβλεπε live μέσω των καμερών ότι πήγε να με σκοτώσει…

Εκείνο το βράδυ θα με σκότωνε με τελετουργικό τρόπο. Σήμερα ανοίγουν τα στόματα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε μπλέξει με σατανισμό. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζω. Η σφαίρα πέρασε δίπλα από το αφτί μου. Ψαχνόμουν μετά να δω που είχα αίματα.

Ένας φαναρτζής άνθρωπος και βρέθηκαν οπλισμένος. Γιατί; Τι θα πω μεθαύριο στα παιδιά μου. Ένα όπλο που το έχω προμηθευτεί πριν δύο μήνες γιατί από την πολιτεία δεν βρίσκω δίκιο και ασφάλεια. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πώς να προστατέψω την οικογένειά μου. Είμαι συντετριμμένος. Είχε πει ανοικτά ότι θα σκοτώσει και κάψει τα παιδιά μου.»


thebest.gr