ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Κοροναϊός: Μέσα στην ημέρα τα αποτελέσματα για τον 33χρονο στο Αττικόν


33χρονος άνδρας το νέο ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Είχε ταξιδέψει στην Κίνα, σε πόλη που βρίσκεται σε καραντίνα και έχουν εντοπιστεί πολλά κρούσματα.
Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές εξαιτίας της μεταφοράς ενός 33χρονου με συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά που προκαλεί ο κοροναϊός.

Από τον ασθενή έχει ληφθεί ήδη δείγμα και έχει σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα αποτελέσματα για το αν ο 33χρονος έχει προσβληθεί από κοροναϊό ή όχι αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Ο 33χρονος Κινέζος που χαρακτηρίστηκε ύποπτο κρούσμα για κοροναϊό, μεταφέρθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (11.02.2020) στο νοσοκομείο Αττικόν, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό. Το γεγονός πως πρόσφατα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Κίνα και τα συμπτώματα που είχε και μοιάζουν με εκείνα που προκαλεί ο κοροναϊός σήμαναν αμέσως συναγερμό.

Πως έφτασε στο Αττικόν

Αρχικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος άνδρας πήγε σε γνωστή ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων. Αφού ενημέρωσε τους γιατρούς για τα συμπτώματα (είχε υψηλό πυρετό και βήχα) αλλά και για το γεγονός πως πρόσφατα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Κίνα, εκείνοι αμέσως ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές ότι ο άνδρας από την Κίνα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην πατρίδα του και έχει ύποπτα συμπτώματα από το αναπνευστικό.


newsit.gr/

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]