ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Δίκη Κωστή Πολύζου- Τι κατέθεσε ο 20χρονος αδερφός του: «Τον είχα πάνω απ’ όλα- Είναι γελοίο να λένε πως τον σκότωσαν οι γονείς μου


«Τον αδερφό μου τον είχα πάνω απ’ όλα. Αν ήξερα κάτι θα το είχα πει από την πρώτη στιγμή». 

Με αυτά τα λόγια ο αδερφός του άτυχου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, κατέθεσε σήμερα στη δίκη των γονιών του Χρήστου Ντιό και Δέσποινας Κουτσέγκου, η οποία συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Κοζάνης.Ο 20χρονος πλέον, Κώστας Ντιός, υποστήριξε πλήρως την αθωότητα των γονιών του σημειώνοντας πως η οικογένεια είχε εξαιρετικές σχέσεις: «Σκεφτείτε πως ο Κωστής αποκαλούσε τον πατριό του «πατέρα». Για μένα κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο, αλλά δείχνει πόσο καλές σχέσεις υπήρχαν. Δε ξέρω γιατί ακούγονται διάφορα για την οικογένειά μου έξω».Απαντώντας σε ερωτήσεις για τα δάνεια που είχε συνάψει η οικογένεια στο όνομα του Κωστή, τόνισε πως όλα είχαν γίνει σε συνεννόηση και άλλωστε εγγυητής γι’ αυτά ήταν ο κατηγορούμενος, Χρήστος Ντιός: «Είναι γελοίο να λένε πως τον σκότωσαν για οικονομικούς λόγους. Δεν έχουμε κάνει ούτε αποποίηση των χρεών», είπε. 

Παράλληλα τόνισε πως οι γονείς του είναι άδικα στη φυλακή, υποστηρίζοντας πως ο πραγματικός ένοχος του Κωστή κυκλοφορεί ελεύθερος.Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσε και ο κυνηγός, ο οποίος είχε βρει θαμμένο το πτώμα του άτυχου Κωστή Πολύζου, ο οποίος αναφερόμενος στην επαφή που είχε με τη μητέρα υποστήριξε πως αυτή δεν τον ρωτούσε για το πτώμα αλλά για αν βρήκε κάποια αντικείμενα στο συγκεκριμένο σημείο.Από την πλευρά τους, αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες, κατέθεσαν στο δικαστήριο πως δεν διαπίστωναν ανησυχία, για την εξαφάνιση του Κωστή, από την οικογένεια.

Η πολύκροτη δίκη θα συνεχιστεί στις 25 και 26 Φεβρουαρίου.

Πηγή: e-ptolemeos.gr 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]