ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Τζιμπουτί: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο υποπλοίαρχος που ήταν όμηρος


Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης. Άλλοι τέσσερις Έλληνες ναυτικοί κρατούνται όμηροι σε δύο φορτηγά πλοία, που κατασχέθηκαν από τις αρχές του Τζιμπουτί μαζί με το "Αρίμπας", λόγω οφειλών του Έλληνα πλοιοκτήτη τους. Παραμένουν όμηροι από τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Μία ευχάριστη εξέλιξη στην υπόθεση ομηρίας των πέντε Ελλήνων ναυτικών στο Τζιμπουτί, ανακοίνωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, ο υποπλοίαρχος Αργύριος Τσαγκρής επιστρέφει σήμερα στη χώρα μας, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των άλλων ναυτικών, που κρατούνται όμηροι από τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, τρία μίλια από το λιμάνι του Τζιμπουτί.

Οι Έλληνες ναυτικοί αιχμαλωτίστηκαν στα δύο φορτηγά πλοία “Πτολεμαίος” και “Αρίμπας” (σ.σ. 2 στο ένα πλοίο, 3 στο άλλο), όταν κατασχέθηκαν από τις αρχές του Τζιμπουτί, λόγω οφειλών του Έλληνα πλοιοκτήτη τους.

“Επιστρέφει σήμερα από το Τζιμπουτί ο υποπλοίαρχος κ. Αργύριος Τσαγκρής. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε πολύ σύντομα να λήξει η περιπέτεια και των άλλων ναυτικών μας #Τζιμπουτί”, έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook, ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.


newsit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]