ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ίλιον: Το μήνυμα των γονιών του μικρού Αχιλλέα


Το δικό τους συγκλονιστικό μήνυμα σε όλους τους γονείς που έχουν παιδιά στέλνουν, μέσω του star.gr, οι γονείς του μικρού αγοριού, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Δευτέρα στο Ίλιον. 

Οι γονείς όλου του κόσμου να προσέχουν τα παιδιά τους. Να μην τα αφήνουν ποτέ μόνα, ιδίως αν είναι μικρά και να φροντίζουν να τους υπενθυμίζουν κάθε στιγμή πόσο πολύ τα αγαπούν. Τώρα αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η ευχή που συχνά προσπερνάμε, δίχως να δίνουμε την προσοχή που της αξίζει. Το «να σας ζήσει». 

Οι συντετριμμένοι γονείς του 2,5 χρόνων αγοριού σκόπευαν να το βαπτίσουν σύντομα και να το πουν  Αχιλλέα. 

Η καθυστερημένη τέλεση του μυστηρίου, όπως μας είπαν οφειλόταν στο ότι δεν είχαν «λυθεί» οι δύο προηγούμενοι γάμοι του  ζευγαριού. 

Δυστυχώς το τραγικό παιχνίδι της μοίρας τους πρόλαβε, κόβοντας απότομα το βήμα της ζωής του μικρού Αχιλλέα. Η μητέρα του είναι ράκος ψυχολογικά. Ο σύντροφός της προσπαθεί να είναι δυνατός για τη στηρίξει, αλλά η εικόνα του νεκρού παιδιού τους μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού, δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό τους. 

Η ταφή του παιδιού θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί στον ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο νεκροταφείο Περιστεριού. 

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να καταθέσουν το ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ως δωρεά στη μνήμη του μικρού Αχιλλέα.


star.gr