ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του ζητεί να βγει από τη φυλακή


Να βγει από τη φυλακή ζητεί ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση και ότι κακοποιούσε τα παιδιά του.

Πριν από μερικούς μήνες ο ηθοποιός είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν αποκάλυψε ότι ο 53χρονος από τη Λαμία είναι ο πατέρας του και πως άλλαξε το όνομά του για να αρχίσει μία καινούργια ζωή.

“Από το 5 μου ο ‘κύριος’ αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και τη φράση ‘Ξύπνα, γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις’. Εκεί, όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσαν να δουλέψω άλλο, με χτυπούσε με μπετόβεργες”, είχε πει μεταξύ άλλων ο Άκης Δήμας.

Σύμφωνα με την Espresso, το πρωί της Δευτέρας ο 53χρονος κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας υπόμνημα με το οποίο ζητάει την άρση της προσωρινής κράτησής του και την ανατικατάστασή της με περιοριστικούς όρους.

“Κατηγορούμαι ως απλός συνεργός σε προβλεπόμενο αδίκημα του άρθρου 338 του Π.Κ. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και έχει ως τίτλο κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, με πλαίσιο ποινής από 5 έως 10 έτη κάθειρξη”, αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημα που κατέθεσε, ενώ προβάλλει ως δικαιολογία το λευκό ποινικό παρελθόν του και ότι δεν υπήρξε φυγόδικος και φυγόποινος.


enikos.gr