ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ξεκινά η δίκη Μέντζου στο Μεσολόγγι


Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Μεσολογγίου, ξεκινά η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας του 47χρονου δάσκαλου Νίκου Μέντζου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του στις 21 Απριλίου του 2011 στη θέση Ρουπακιά, κοντά στην Καμαρούλα Αγρινίου.

Η υπόθεση λοιπόν που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος γυναίκας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της πατρικής οικογένειας του άτυχου δασκάλου στη «Σ» τον Ιούλιο του 2018, Χριστόφορου Παπαϊωάννου, είχε απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, απολογήθηκε και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών εν συνεχεία όμως αποφάσισε να εκδώσει βούλευμα παραπεμπτικό σε δίκη.

Η οικογένεια του Νίκου Μέντζου, βρίσκεται εν αναμονή των δικαστικών εξελίξεων περιμένοντας με αγωνία τις τελικές αποφάσεις, και βέβαια περιμένοντας την δικαίωση.

Όπως ευκόλως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση συνεχίζει να παραμένει θρίλερ και οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον!


tempo24.news/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]