ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Ζωνιανά: 12 χρόνια από τη “μαύρη” αστυνομική επιχείρηση – Η φονική ενέδρα και το βίντεο ντοκουμέντο!


Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την «μαύρη» αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό ναρκωτικών στα Ζωνιανά – στις 5 Νοεμβρίου του 2007 – που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη...

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την «μαύρη» αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό ναρκωτικών στα Ζωνιανά – στις 5 Νοεμβρίου του 2007 – που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη.

Άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 2015, στο 401 νοσοκομείο που νοσηλευόταν, σε ηλικία 35 ετών, γράφοντας τον δραματικό επίλογο μιας υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ που πήραν μέρος σε επιχείρηση στα Ζωνιανά, προκειμένου να κάνουν έφοδο για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης, δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από αγνώστους, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη και τον ελαφρύτερο τραυματισμό δυο ακόμα Ειδικών Φρουρών!

Ο ειδικός φρουρός, πατέρας ενός μωρού δύο μόλις μηνών τότε, χτυπήθηκε στον αυχένα και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Επί οχτώ χρόνια βρισκόταν σε «άγρυπνο κώμα» κι έδινε μάχη, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει ξανά επαφή με το περιβάλλον.

Υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ μεταφέρθηκε ακόμη και σε κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ, χωρίς όμως επιτυχία.

Τον Σεπτέμβρη του 2015 η καρδιά του τον πρόδωσε έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, στις 6 Σεπτεμβρίου 2015, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Θυμηθείτε τι είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο, ο αδικοχαμένος Στάθης Λαζαρίδης…


newsit.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]