ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Στην φυλακή για τον άγριο ξυλοδαρμό της δασκάλας


Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο πατέρας - Χωρίς αναστέλλουσα δύναμη η έφεση
Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο πατέρας στα Χανιά, που σήμερα κάθισε στο εδώλιο για τον άγριο ξυλοδαρμό της δασκάλας την περασμένη Παρασκευή.

Το δικαστήριο, μετά και την πρόταση του εισαγγελέα, τον έκρινε ένοχο για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για απειλή, για εξύβριση, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή απειλή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και την έφεσης με μη αναστέλλουσα δύναμη.

Καταπέλτης η Εισαγγελέας

Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας στην δίκη που πρότεινε την ενοχή για σωματική βλάβη, για απειλή, για εξύβριση, για φθορά περιουσίας, για ενδοικογενειακή απειλή.

Πρόσθεσε ότι όλες οι πράξεις του φαίνεται πως είχαν δόλο και ήταν απαξιωτικές ακόμη και προς το λειτούργημα του εκπαιδευτικου. Επανέλαβε δε την πρόταση της για ενοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης περιουσίας, απειλή και εξύβριση κατά της δασκάλας, ενδοοικογενειακή απειλή κατά της συζύγου του και παραβίαση δικαστικής απόφασης ασφαλιστικών μέτρων.

Νωρίτερα, η δασκάλα, σόκαρε το δικαστήριο με τις αποκαλύψεις της για τον ξυλοδαρμό της, αφού μέσα στην δικαστική αίθουσα ισχυρίστηκε πως φοβάται ακόμα και για την ζωή της.

Να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία έξω από τα Δικαστήρια από γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες με αφορμή και το άγριο περιστατικό.


cretalive.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]