ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Λίγων ωρών το νεογέννητο κοριτσάκι που εγκαταλείφθηκε στη Θεσσαλονίκη


Η νεαρή μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες  συνελήφθη. Αυτή την ώρα η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να την περιποιηθούν γιατροί. Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του και μπήκε σε θερμοκοιτίδα. Βρέθηκε μπροστά από πολυκατοικία στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το μωράκι βρήκε έκπληκτος ένας ένοικος πολυκατοικίας, νωρίτερα, στην περιοχή Χαριλάου.

Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου τοποθέτησε το “κλιπ” στον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου, ο οποίος ήταν πρόχειρα κομμένος- και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Κρίνοντας από την κατάσταση του ομφάλιου λώρου, οι γιατροί κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται για νεογνό λίγων ωρών. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και προληπτικά νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών του ΕΣΥ στο Ιπποκράτειο.

Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες, υπό τις οποίες το νεογνό βρέθηκε στο σημείο.

Συνελήφθη η μητέρα
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το κοριτσάκι γεννήθηκε σήμερα περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του. Κατά πάσα πιθανότητα η γέννα έγινε σε σπίτι. 

Το λίγων ωρών βρέφος, το οποίο έχει βάρος 2,5 κιλών, μπήκε για προληπτικούς λόγους σε θερμοκοιτίδα.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή και η 24χρονη μητέρα του μωρού, την οποία εντόπισε και συνέλαβε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η μητέρα έχει μεταφερθεί στην αίθουσα τοκετών του νοσοκομείου και είναι επίσης καλά στην υγεία της.

Θυμίζουμε ότι ένας ένοικος της πολυκατοικίας, βρήκε νωρίτερα το μωράκι μπροστά από το κτίριο, τυλιγμένο με μία πετσέτα.

Σε κοντινή απόσταση το σπίτι της μητέρας – Γέννησε με τον σύντροφό της
Οι πληροφορίες λένε, ότι η γυναίκα, μένει σε διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε το βρέφος.

Είναι Ελληνίδα και οι ίδιες πηγές, την θέλουν να έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι με τη βοήθεια του συντρόφου της αλλά και του αδερφού της.

Μάλιστα, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει ακόμη αποκολληθεί ο πλακούντας, οπότε οδηγήθηκε στην αίθουσα τοκετών. Η σωματική της υγεία πάντως, είναι καλή σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου.


newsit.gr