ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Προσφέρει 5.000 ευρώ στην οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ«Ο ΙΣΑ σέβεται τα θεσμικά όργανα, ωστόσο πιστεύει και στο δικαίωμα του κάθε συμπολίτη μας στη ζωή και στην ελπίδα. Ειδικά μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα παιδί, η ευαισθησία μας είναι ακόμα μεγαλύτερη» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης

Εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στο αίτημα της οικογένειας του 18 μηνών Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη, το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση να προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ, για να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε να μεταβεί το παιδί σε εξειδικευμένο Κέντρο των ΗΠΑ.

Τη σχετική εισήγηση έκανε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης και η απόφαση του ΔΣ ελήφθη ομόφωνα.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΙΣΑ επισημαίνει πως σέβεται την απόφαση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου, γιατί αυτό είναι το αρμόδιο θεσμικό όργανο της πολιτείας, ωστόσο αναγνωρίζει ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική και κάθε άνθρωπος δικαιούται να εξαντλήσει τα περιθώρια για το καλύτερο στην υγεία και τη ζωή του.

«Αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της οικογένειας του Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη να μεταφερθεί το παιδί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού εκφράζοντας την κοινωνική ευαισθησία των γιατρών της Αθήνας. Ο ΙΣΑ σέβεται τα θεσμικά όργανα, ωστόσο πιστεύει και στο δικαίωμα του κάθε συμπολίτη μας στη ζωή και στην ελπίδα. Ειδικά μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα παιδί, η ευαισθησία μας είναι ακόμα μεγαλύτερη» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


protothema.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]