ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ποινή φυλάκισης 13 χρόνων στην ζηλιάρα που μαχαίρωσε 189 φορές την αδερφή της και της έβγαλε τα μάτια


Η Ελισαβέτα Ντουμπρίνοβα μαχαιρώθηκε 189 φορές από την ίδια της την αδερφή, η οποία την ζήλευε παράφορα. Το δικαστήριο χθες εξέδωσε την απόφαση του η οποία ήταν ποινή φυλάκισης 13 ετών σε απομακρυσμένη φυλακή στην παγωμένη Σιβηρία.

Στην γειτονιά μάλιστα όπου έμεναν στην Αγία Πετρούπολη όλοι είχαν να λένε για την ομορφιά των δυο κοριτσιών. Τα δυο κορίτσια είχαν μια δύσκολη παιδική ηλικία αφού πέρασαν τα χρόνια τους σε ορφανοτροφεία μέχρι να ενηλικιωθεί η μεγάλη αδελφή.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως η Ελισαβέτα μαχαίρωσε 189 φορές την μικρή της αδελφή και πως συνέχισε την αποτρόπαια πράξη της, βγάζοντας της τα μάτια και κόβοντας της τα αυτιά.

Πάντως σε όλες τις φωτογραφίες που έχουν μαζί τα κορίτσια η μεγάλη αδελφή έχει βάψει τα μαλλιά της το ίδιο χρώμα με την μικρή, ενώ όλοι λένε πως ότι κραγιόν ή άρωμα χρησιμοποιούσε το θύμα, αμέσως το αγόραζε και η Ελισαβέτα.

Την τύφλωσε η ζήλια επειδή η μικρή ήταν ομορφότερη και καθοριστικό ρόλο σε αυτό είχε ο 44χρονος εραστής της Ελισαβέτα, ο Στεφάν Φατέεφ. Ο φόνος μάλιστα έγινε στο σπίτι του Στεφάν.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η υπερασπιστική γραμμή της ήταν πως δεν διέπραξε εκείνη το φόνο αλλά ο Στεφάν.

Ο συγκατηγορούμενος της και πρώην εραστής της από την μεριά του λέει πως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας είχε πάει σε μια κάβα να αγοράσει ένα μπουκάλι κρασί.


.pronews.gr