ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Πάρος: Γιατρός αρνήθηκε να εξυπηρετήσει ηλικιωμένο με αναπηρία – Νέα στοιχεία!


Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της κυνικής αποπομπής ηλικιωμένου ασθενούς από γιατρό στο Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας. Η γιατρός που αρνήθηκε να συνταγογραφήσει τα φάρμακα του ηλικιωμένου ασθενούς, παρότι αυτός προσήλθε εντός του ωραρίου καθηκόντων της, επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά παρότι είχε απέναντί της έναν άνθρωπο, που δεν ήταν απλώς ηλικιωμένος αλλά […]

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της κυνικής αποπομπής ηλικιωμένου ασθενούς από γιατρό στο Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας.

Η γιατρός που αρνήθηκε να συνταγογραφήσει τα φάρμακα του ηλικιωμένου ασθενούς, παρότι αυτός προσήλθε εντός του ωραρίου καθηκόντων της, επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά παρότι είχε απέναντί της έναν άνθρωπο, που δεν ήταν απλώς ηλικιωμένος αλλά και άτομο με αναπηρία.

Ο άνδρας που έχει υπερβεί τα 80 του έτη, είναι άτομο εγνωσμένης αναπηρίας καθώς η όρασή του δεν ξεπερνά το 1/20 της φυσιολογικής όρασης.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την καταγγελία η γιατρός αποχώρησε από το ιατρείο, χωρίς να συντρέχει λόγος μετάβασής της σε επείγον περιστατικό. Μετά την ευγενική διαμαρτυρία του ηλικιωμένου ΑμεΑ, εκείνη του είπε να μεταβεί ξανά την επομένη στο Ιατρείο, και όταν ο άνδρας της γνωστοποίησε ότι μένει μακριά και θα έπρεπε να πληρώσει κόμιστρο ταξί για να τον μεταφέρει, εκείνη του απάντησε κυνικότατα: «Να πάρεις ταξί!».


newsit.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]