ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Πέντε χρόνια χωρίς τον Κώστα Κατσούλη, η οικογένεια ζητά δικαίωση!


Ανακοίνωση της οικογένειας

Πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Κώστα Κατσούλη, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο γήπεδο του Ηροδότου, το 2014, η οικογένειά του, μέσα σε βαρύ πένθος, ζητά δικαίωση. Σε ανακοίνωση της οικογένειας γίνεται λόγος, μάλιστα, για στοιχεία που επαληθεύουν προσπάθεια συγκάλυψης και τονίζεται ότι επρόκειτο για έγκλημα σχεδιασμένο και προμελετημένο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Πέρασαν πέντε βασανιστικά χρόνια από την άνανδρη , φασιστικού τύπου , δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Κωστας Κατσούλης στις 14/9/2014 στο γήπεδο του Ηροδότου και τον οδήγησε στον θάνατο.

Οι λίγοι ένοχοι που παραπέμφθηκαν είναι εκτός φυλακής καθώς ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αναίρεση της απόφασης του εφετείου Ανατολικής Κρήτης, με συνέπεια να πρέπει να επαναληφθεί η δίκη εξ’ αρχής.

Τα στοιχεία εν τω μεταξύ που έχουν ανακαλυφθεί εκ μέρους της οικογένειας του Κώστα , επαληθεύουν την προσπάθεια συγκάλυψης και συνηγορούν στο ότι το έγκλημα ήταν καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο.

Υποσχόμαστε ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας και της μνήμης του Κώστα Κατσούλη θα συνεχίσουμε την τιτάνια προσπάθεια αποκάλυψης όλων των στοιχείων που αφορούν στη βρώμικη αυτή υπόθεση με στόχο την τιμωρία όλων όσων συνειδητά συμμετείχαν στην συγκάλυψη της υπόθεσης και στην παραπλάνηση της δικαιοσύνης. Θα κρατήσουμε έτσι ζωντανό το ηρωικό παράδειγμα ανθρωπισμού που επέδειξε ο Κώστας για να σωθούν παιδιά και ηλικιωμένοι.

Βασίλης, Αθανασία, Ευθύμιος Κατσούλης


cretalive.gr/