ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Πάτρα: Ανήλικος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα κρατητήριο του Λιμεναρχείου - Ήπιε απορρυπαντικό


Οι λιμενικοί σχεδόν σε καθημερινή βάση εξακολουθουν να εντοπίζουν άτομα ή μικρές ομάδες να έχουν επιβιβαστεί σε κάποιο φορτηγό που θα φύγει με το πλοίο της γραμμής.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι μετανάστες. Συλλαμβάνονται και κρατούνται  για ένα ή δύο μήνες στα κρατητήρια του λιμεναρχείου περιμένοντας την τύχη μιας Μη κυβερνητικής οργάνωσης να τους χτυπήσει την ... πόρτα.

Ο χώρος κράτησης του λιμεναρχείου στο νέο λιμάνι είναι μικρός. Οι ανήλικοι μετανάστες που συλλαμβάνονται κρατούνται σε συνθήκες δύσκολες και ορισμένοι από αυτούς προβαίνουν σε δραματικές προσπάθειες "εξόδου" από το αδιέξοδό τους.

Οπως ένας ανήλικος αλλοδαπός που συνελήφθη στο χώρο του λιμανιού κρατήθηκε για μέρες στα κρατητήρια του λιμεναρχείου και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα σαπουνιού που τους είχε δωθεί για να καθαριστούν!

Μόλις έγινε αντιληπτή η πράξη του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου έγιναν οι απαιτούμενες επεμβάσεις από τους γιατρούς και παραμένει για νοσηλεία...


tempo24.news
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]