ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Κρήτη: Στο «σκαμνί» για τον 70χρονο που βρέθηκε θαμμένος με το αυτοκίνητό του


Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ενώ ήταν σε εξέλιξη αγωνιώδεις αναζητήσεις για τον 70χρονο που είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του, αποκαλύφθηκε ότι είχε δολοφονηθεί και θαφτεί μαζί με το όχημά του.

Αναβιώνει η υπόθεση δολοφονίας – όπως αποδείχτηκε τελικά – του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, για τον οποίο πέρυσι τον Μάρτιο είχαν ξεκινήσει αγωνιώδεις αναζητήσεις, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Ο 70χρονος Σφακιανός, σε μια πλήρη ανατροπή της εικόνας, εντοπίστηκε τελικά, τον Ιούνιο, νεκρός, θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε λάκκο κοντά στον Αλικιανό.

Από τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για την υπόθεση, ο 45χρονος υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει τον 70χρονο για να μην τον πυροβολήσει εκείνος καθώς πήγε στο εργοτάξιο τους οπλισμένος. Μέσα στο θαμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Για τον αδερφό του είπε ότι δεν ήξερε τίποτα αν και η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι μετά την ανθρωποκτονία υπήρχε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ωστόσο οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι με βάση τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους δεν προκύπτει η εμπλοκή του 40χρονου στην ανθρωποκτονία και έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η κατηγορία που έχει απαγγελθεί στον 45χρονο είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο 40χρονος καθώς και ένα ακόμη άτομο – ιδιοκτήτης του χωραφιού που βρέθηκε η σορός – κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.


newsit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]