ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ελεύθεροι οι 2 Ισραηλινοί για το βιασμό της 19χρονης


Μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν κι οι δύο ελεύθεροι με έναν και μόνο περιοριστικό όρο

Ελεύθεροι αφέθηκαν νωρίτερα σήμερα αμφότεροι οι δύο Ισραηλινοί, οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό μιας 19χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στη Χερσόνησο.

Οι άνδρες ηλικίας 29 και 35 ετών απολογήθηκαν νωρίτερα σήμερα, υποστηρίζοντας ενώπιον του ανακριτή πως ό,τι συνέβη με την καταγγέλλουσα έγινε με τη συναίνεσή της.

Μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν κι οι δύο ελεύθεροι με μόνο περιοριστικό όρο την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 1000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν μέλη των οικογενειών και των δύο κατηγορουμένων από το Ισραήλ.

Εξάλλου, επισημαίνεται ότι υπήρξε μεγάλη ένταση στα δικαστήρια, καθώς άτομα από το περιβάλλον των δύο Ισραηλινών διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία των δημοσιογραφικών συνεργείων και ειδικότερα για το ότι έβγαζαν φωτογραφίες τα πρόσωπα των κατηγορουμένων.

Εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε, οι δικαστικές Αρχές ζήτησαν από την ΕΛ.ΑΣ. να βγουν οι κάμερες από το Δικαστικό Μέγαρο και να παραμείνουν μόνο οι δημοσιογράφοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης», η καταγγέλλουσα η οποία είναι Γερμανίδα εβραϊκής καταγωγής, έχει ήδη φύγει από την Κρήτη.

Επίσης, τονίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία της στις Αρχές, η 19χρονη κοπέλα ανέφερε ότι μετέβη με τη θέλησή της στο δωμάτιο όπου διέμεναν οι δύο Ισραηλινοί μαζί με έναν ακόμη φίλο τους.

Όπως κατήγγειλε, οι δύο άνδρες προχώρησαν στην πράξη την οποία τους αποδίδει, όταν η ίδια βγήκε από το μπάνιο και εκείνοι την περίμεναν... έχοντας βγάλει τα ρούχα τους.


neakriti.gr/