ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Βόλος: 11 μέρες στα αζήτητα το πτώμα που βρέθηκε στον Κατηγιώργη – Ποια «σενάρια» εξετάζονταιΣτα αζήτητα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. εξακολουθεί να βρίσκεται, 11 μέρες αφότου εντοπίστηκε ανοιχτά του Κατηγιώργη το πτώμα του αλλοδαπού που πνίγηκε και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική συνεργασία Ελλάδας και Γαλλίας για την ταυτοποίησή του.

Το πτώμα του άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών και ύψους περίπου 1,75 μ., έφερε μαύρο σορτς, ένα αθλητικό παπούτσι στο αριστερό πόδι και μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι στον δεξιό καρπό, εντοπίστηκε από θαλάσσιο ταξί μεταξύ Κατηγιώργη και Πλατανιά και ανασύρθηκε με τη συνδρομή στελεχών της Λιμενικής Αρχής Αγ. Κυριακής, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές εξέτασαν το ενδεχόμενο, η σορός να ανήκει σε Γάλλο τουρίστα, που είχε εξαφανιστεί ενώ έκανε διακοπές στη Χαλκιδική και, μέσω της πρεσβείας, ενημερώθηκαν οι γονείς του να έρθουν για να αναγνωρίσουν τη σορό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι γονείς του δεν έκαναν το μακάβριο ταξίδι και πλέον υπάρχει δικαστική συνεργασία μεταξύ Ελληνικών και Γαλλικών Αρχών. Οι Ελληνικές αρχές ζήτησαν δείγμα DNA της μητέρας του θύματος και πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή για να σταλεί από τη Γαλλία.


.newsit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]