ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Βόλος: Υπερήλικα αδέρφια εντοπίστηκαν σε κατάσταση ασιτίας


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, από την είδηση ότι  δύο υπερήλικα αδέρφια, ένας άνδρας και μία γυναίκα βρέθηκαν σε κατάσταση ασιτίας μέσα στο σπίτι τους.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, οπότε υπήρξε και κινητοποίηση από την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και το Δήμο Βόλου, οι υπερήλικες, ωστόσο, δεν έδιναν σημεία ζωής εδώ και μέρες.

Οι δύο υπερήλικες διέμεναν σε κεντρική συνοικία του Βόλου και ήταν γνωστό ότι ήταν μόνοι τους, αφού δεν είχαν κανέναν συγγενή που να τους προσέχει.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι γείτονές τους ανησύχησαν μήπως τους είχε συμβεί κάτι, αφού δεν απαντούσαν όταν τους χτυπούσαν την πόρτα και κάλεσαν τις Αρχές.

Στο σπίτι έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Με τη βοήθεια κλειδαρά, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο υπερήλικες ήταν μεν ζωντανοί, αλλά έδειχναν υποσιτισμένοι.

Ο άντρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα και δεν μπορούσε να σηκωθεί άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα, ενώ η γυναίκα, η οποία πάσχει από γεροντική άνοια, βρισκόταν στο κρεβάτι.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο ταλαιπωρημένους ηλικιωμένους και τους διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι δύο υπερήλικες φαίνεται ότι βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση για τουλάχιστον δύο με τρεις μέρες.


.cnn.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]