ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Φοβούνται βεντέτα μετά το διπλό φονικό της Καβάλας – «Σε σύγχυση» ο 42χρονος πήρε νέα προθεσμία


Κι άλλη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα. Αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, την Τετάρτη, στις 9 το πρωί.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Τετάρτη, αναμένεται να έχει μαζί του και μάρτυρες, για να στηρίξει την άποψή του ο 42χρονος ότι τα θύματα επιτέθηκαν στην μητέρα του και αυτό ήταν που τον εξόργισε.

Κάπως έτσι φαίνεται να δικαιολογεί ο ίδιος, ότι πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με την καραμπίνα του, μάνα και γιο, σκοτώνοντας τους, στη Χρυσούπολη, στην Καβάλα. Μάλιστα, το μεσημέρι κατέθεσε στην ανακρίτρια και μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ήταν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, την ώρα του φονικού στην Καβάλα.

Καβάλα: Η χρόνια διαμάχη έφερε το φονικό
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο φερόμενος ως δράστης, είναι σε απόλυτη σύγχυση και δηλώνει μετανιωμένος.

Και ενώ ο δικηγόρος του, αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον φερόμενο ως δράστη, η οικογένεια των θυμάτων, υποστηρίζει ότι η διπλή δολοφονία έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ήταν προμελετημένη, χωρίς ο δράστης να είναι εν βρασμώ ψυχής. 

Πάντως, ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι της οικογένειας στην Καβάλα, καθώς υπάρχει φόβος, να εξελιχθεί σε βεντέτα το διπλό φονικό


newsit.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]