ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ο τραγικός επίλογος για τη μικρή Σιέρρα-Οδηγείται στην τελευταία της κατοικία


Το ύστατο χαίρε θα απευθυνθεί το απόγευμα της Κυριακής στην 6χρονη Σιέρρα Γκράζε Σεουκαλιουκ, ένα από τα θύματα του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Η μικρή Σιέρα κηδεύεται δημοσία δαπάνη, όπως και τα υπόλοιπα θύματα του Μεταξά, ένα και πλέον χρόνο μετά τη δολοφονία της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Επισκοπειό και η σορός θα μεταφερθεί στη Ρουμανία, μετά από επιθυμία του πατέρα της, όπου θα ταφεί. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.

Η εξάχρονη Σιέρρα όπως και η μητέρα της Μαρί Ρόουζ, δολοφονήθηκαν στις 4 Μαΐου του 2018 από τον Νίκο Μεταξά, ο οποίος στη συνέχεια έριξε τη σορό της 38χρονης στο φρεάτιο του μεταλλίου Κοκκινόγεια του Μιτσερού και στη συνέχεια μετέφερε και πέταξε τη σορό της εξάχρονης στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο.

Η Μαρί Ρόουζ ήταν το πρώτο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε, σε φρεάτιο στο Μιτσερό. Η σορός της Μαρί Ρόουζ εντοπίστηκε από ξένους περιηγητές στο Μεταλλείο Μιτσερού το απόγευμα της 14ης Απριλίου.

Η εξάχρονη ήταν το τελευταίο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε. Ανασύρθηκε στις 12 Ιουνίου 2019 από δύτη στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σορός της εξάχρονης ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με σπάγκο μπλε σε τσιμεντομπλόκ.​ Βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ενώ βρέθηκε σε εμβρυική θέση και έφερε εκτεταμένο κάταγμα λαρυγγικού χόνδρου και κάταγμα αμφότερων των κεράτων του υοειδούς οστού. Ο θάνατος της επήλθε από κακώσεις περιοχής τραχήλου (λαιμού).

Σε ό,τι αφορά την ταφή της 38χρονης Μαρί Ρόουζ αυτή δεν έχει ακόμα διευθετηθεί.


reporter.com.cy/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]