ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Πύργος: Εντοπίστηκε νεκρός 60χρονος κάτω από το αναποδογυρισμένο τρακτέρ του


Ο άτυχος άντρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες το απόγευμα του Σαββάτου όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και βρήκε τραγικό θανατο

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Βούναργο του Δήμου Πύργου ένας 60χρονος, που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες το απόγευμα του Σαββάτου όταν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και βρήκε τραγικό θανατο.

Εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από μια ηλικιωμένη γυναίκα, μέσα στο αναποδογυρισμένο τρακτέρ του, ανάμεσα σε πρανές του χωραφιού και σε τοίχο μισογκρεμισμένου σπιτιού. Εκείνη κάλεσε άμεσα τους συγχωριανούς της, οι οποίοι σε πρώτη φάση δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν κάτω από το τρακτέρ βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του. Τελικά είδαν τμήμα του σώματός του και το κεφάλι και άμεσα ενημέρωσαν τις Αρχές. 

Άντρες της Πυροσβεστικής που κατέφτασαν στο σημείο, κατάφεραν με τη βοήθεια ειδικών μέσων να απεγκλωβίσουν τη σορό του και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.protothema.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]