ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Φρίκη στο Τέξας: Γυναίκα έβαλε φωτιά στη θετή της κόρη για να την τιμωρήσει


Για κακούργημα κατηγορείται γυναίκα από το Ντάλας του Τέξας που έκαψε το πρόσωπο της 5χρονης θετής της κόρης για να την τιμωρήσει επειδή φώναζε.

Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη Ντάλια Χιμένεζ μάλωνε με την 5χρονη και εξοργισμένη της έριξε αλκοόλ στο πρόσωπο και μετά της έβαλε φωτιά. Η αστυνομία εκλήθη καθώς ένα παιδί έφερε εγκαύματα και είχε ανάγκη από νοσηλεία. Αρχικά η Χιμένεζ ανέφερε ότι το παιδί κάηκε όταν άναβε ένα κερί. Στη συνέχεια όμως έπεσε σε αντιφάσεις και οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι η 20χρονη έφερε ευθύνη για τα εγκαύματα. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι την έκαψε για να την τιμωρήσει που φώναζε. Ο πατέρας του κοριτσιού δεν ήταν στο σπίτι και δεν θεωρείται ύποπτος. Στη γυναίκα απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 20.000 δολ., ενώ η 5χρονη και το μικρότερο αδερφάκι της θα μείνουν με συγγενείς.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, το παιδί φέρει εγκαύματα και στα δύο μάγουλα και αυτά φθάνουν έως κάτω από το πηγούνι του. Έχει, επίσης, μικρά εγκαύματα και στους ώμους.enikos.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]