ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Αλμυρό στρούντελ τυριών και λαχανικών


Σήμερα φτιάχνουμε αλμυρό στρούντελ που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πίτα. Ιδανικό για κολατσιό στο γραφείο, αλλά και για να συνοδέψουμε το κρέας στο κυριακάτικο τραπέζι.

Υλικά

1 μελιτζάνα
4 πολύχρωμες πιπεριές
1 πακέτο φύλλο κρούστας
50 γρ. βούτυρο λιωμένο
50 γρ. παρμεζάνα
50 γρ. κουκουνάρια
100 γρ. γραβιέρα
βασιλικός
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες και τις σοτάρουμε. Σοτάρουμε τις πιπεριές και στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα μπολ, τις καλύπτουμε με μεμβράνη για 5 λεπτά και μετά τις ξεφλουδίζουμε. Σε μια λαδόκολλα βάζουμε ένα φύλλο κρούστας και το αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο.

Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα και στο τελευταίο φύλλο ρίχνουμε την παρμεζάνα και τα μισά κουκουνάρια.

Προσθέτουμε σε επίπεδα τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, τα υπόλοιπα κουκουνάρια, τη γραβιέρα και τον βασιλικό. Διπλώνουμε σε ρολό. Αλείφουμε από πάνω με το υπόλοιπο βούτυρο και πασπαλίζουμε με γραβιέρα. Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά.


empo24
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]