ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ξυλοδαρμός μοντέλου: Απόπειρα στραγγαλισμού έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως

Νέα μήνυση για εγκληματική ενέργεια και απόπειρα στραγγαλισμού αναμένεται να καταθέσει το μοντέλο κατά του πρώην συντρόφου της - μπασκετμπολίστα - μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Όπως καταγγέλλει, τους τελευταίους πέντε μήνες η ζωή της είχε μετατραπεί σε κόλαση ενώ ο πρώην σύντροφός της, την απειλούσε καθημερινά πως θα τη σκοτώσει. 

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μέσω της ιατροδικαστικής έκθεσης σοκάρουν. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το μοντέλο όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε με βιαιότητα αλλά υπήρξε και απόπειρα στραγγαλισμού. Η μόνη οδός, αυτής της θυελλώδους σχέσης είναι η δικαστική. Για αυτό το λόγο το μοντέλο αναμένεται να καταθέσει νέα μήνυση. 

«Ζητώ την τιμωρία του. Έχω εμπεδώσει τι έχει συμβεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τιμωρία. Η τιμωρία της πράξης του» δήλωσε το μοντέλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ»
Το μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών είχε σχέση με τον δημοφιλή μπασκετμπολίστα εδώ και δύο χρόνια.  Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πρώην σύντροφό της. 

«Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου έλεγε: "Θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ. Εσένα έξω από το σπίτι σου”» τόνισε ακόμη. «Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Έφθασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε: "Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι"» συμπλήρωσε. Πάντως από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα καταδικάζουν τον ξυλοδαρμό και υποστηρίζουν ότι όλα θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο. 


ethnos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]