ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Αγνοούμενος Νίκος Δερμιτζάκης: Έκκληση Της Οικογένειας Για Να Βρεθεί


Φοβούνται για τη ζωή του 82χρονου – Έκκληση της οικογένειας για να βρεθεί ο άντρας

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 82χρονου Νίκου Δερμιτζάκη ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και στις διακοπές του στην Κρήτη με το γιο του, έμελλε να ζήσουν μία μεγάλη περιπέτεια.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με συγγενικό πρόσωπο του αγνοούμενου ο οποίος μίλησε για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, εκείνη την ημέρα δηλαδή που ο ηλικιωμένος χάθηκε και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

«Είχε κατέβει την περασμένη Δευτέρα από τη Γερμανία με το γιο του, και οι δύο μόνιμοι κάτοικοι της Γερμανίας, για να κάνουν διακοπές. Είχαν νοικιάσει ένα δωμάτιο στις Γούρνες και επρόκειτο να μείνουν για περίπου ένα μήνα στο νησί. Όπως μου ανέφερε ο γιος του, το μεσημέρι της Κυριακής είχαν βγει στο χώρο του ξενοδοχείου, σε έναν αύλειο χώρο, για να κάτσουν. Για λίγο ο γιος του κοίταξε αλλού και τότε ο άνθρωπός μας εξαφανίστηκε. Από τότε δεν τον έχουμε ξαναδεί».

Όπως επιβεβαιώνει και το συγγενικό του πρόσωπο, η ζωή του Νίκου Δερμιτζάκη βρίσκεται σε κίνδυνο διότι όντως πάσχει από άνοια, ενώ «έχει και κάποια κινητικά προβλήματα. Μπορεί να περπατάει, αλλά δυσκολεύεται να ανέβει σκάλες».

Η αστυνομία ενημερώθηκε από το γιο του 82χρονου το απόγευμα της Δευτέρας και για τον εντοπισμό του αγνοούμενου άντρα κινητοποιούνται τόσο το Λιμενικό όσο και Σαμαρείτες.

Μάλιστα, το συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου που έχει εξαφανιστεί, αναφέρει ότι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουρνών έχει προσεγγίσει το περιβάλλον του Νίκου Δερμιτζάκη, με τα μέλη του να προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που μπορούν από την πλευρά τους, ώστε ο άντρας να βρεθεί και να είναι καλά.


neakriti.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]