ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ανελκύστηκε το πλοίο από το ναυάγιο στο Δούναβη – Βρέθηκαν ακόμη 4 πτώματα στο κουφάρι του


Γράφεται ο επίλογος στο ναυάγιο στο Δούναβη με την ανέλκυση του πλοίου αναψυχής που βυθίστηκε και προκάλεσε τον θάνατο 28 ανθρώπων.

Οι Ούγγροι διασώστες κατάφεραν σήμερα να ανελκύσουν το ναυαγισμένο πλοίο και πλέον ίσως θα καταφέρει να γίνει αντιληπτό τι οδήγησε στο ναυάγιο στο Δούναβη και στον θάνατο 28 ατόμων.

Η ανέλκυση του πλοίου Sirene, που είχε καθυστερήσει μέχρι τώρα λόγω της ασυνήθιστα υψηλής στάθμης του Δούναβη έγινε σήμερα το πρωί με την βοήθεια ενός τεράστιου πλωτού γερανού μπροστά στις τηλεοπτικές και φωτογραφικές κάμερες, όπως μεταδίδουν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Μόλις το σκάφος έφτασε στο επίπεδο της επιφάνειας ακόμη ένα δράμα εκτυλίχθηκε καθώς οι διασώστες ανέσυραν τα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων που μέχρι σήμερα ήταν αγνοούμενοι. Από το ναυάγιο στο Δούναβη που σημειώθηκε τη νύχτα της 29ης Μαΐου, διασώθηκαν μόνο επτά άνθρωποι.

Ούγγροι και Νοτιοκορεάτες δύτες συνεχίζουν τις έρευνες στο σκάφος με την ελπίδα να καταφέρουν να εντοπίσουν τα πτώματα των τελευταίων τεσσάρων αγνοουμένων, στην πιο φονική τραγωδία των τελευταίων ετών στον Δούναβη.


.newsit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]