ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

ΚΑΙΣΕΡΛΙ


Υλικά Συνταγής

1 κιλό χοιρινό,

1 κρασοποτηρο λάδι,

1 κσ βούτυρο,

3 ντομάτες ψιλοκομμένες,

1 κεσεδάκι γιαουρτι στραγγιστό,

200 γραμμάρια βερίκοκα αποξηραμένα,
1/2 κρασοποτηρο κονιάκ,

αλάτι , πιπέρι,

1κγ ζάχαρη,

1κγ κοφτό μοσχοκάρυδο,

1 κγ κοφτό κανελα,

1κγ κοφτό μπαχαρι.


πριν ξεκινήσουμε το μαγείρεμα μαριναρουμε το κρέας για 12 ώρες με το γιαούρτι και τα μπαχαρικά, στη συνέχεια σωταρουμε το κρέας, όπως εναι με την μαριναδα του, και σβήνουμε με το κονιάκ, προσθέτουμε τις ντομάτες με την ζάχαρη και νερό τόσο όσο να βράσει σε χαμηλή φωτιά το κρέας, μόλις τσιμπιετε ρίχνουμε το αλάτι και τα βερίκοκα και βράζουμε για λίγο ακόμη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]