ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της καθαρίστριας από τον Βόλο


Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου συζητείται σήμερα (Πέμπτη) η αίτηση αναίρεσης της ποινής δεκαετούς φυλάκισης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια Δήμητρα Τσιαντάκη από τον Βόλο που βρέθηκε στη φυλακή επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί.

Είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο η πρόταση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να απαλλαγεί, ωστόσο το θέμα παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου.

Στο πλευρό της Δήμητρας Τσιαντάκη στέκεται από την πρώτη στιγμή η ευρωβουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κωσταντίνα Κούνεβα και πλήθος αλληλέγγυων.

«Είμαστε και πάλι στο πλευρό της Δήμητρας»

«Την Πέμπτη 16 Μαΐου στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου συζητείται και πάλι η υπόθεση της Δήμητρας Τσιαντάκη, της καθαρίστριας από τον Βόλο που καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση για το ασήμαντο αδίκημα, πριν από είκοσι χρόνια, να αλλάξει το ενδεικτικό του δημοτικού, ώστε να μπορέσει να δουλέψει και να θρέψει τα παιδιά της.

Χάρη στο μεγάλο κύμα αλληλεγγύης η εκτέλεση της ποινής της ανεστάλη και η Δήμητρα αποφυλακίστηκε, ενώ η εισαγγελέας του Τμήματος του Αρείου Πάγου όπου συζητήθηκε η αίτηση αναίρεσης της ποινής της τον περασμένο Φεβρουάριο πρότεινε την απαλλαγή της. Ωστόσο, οι δικαστές του τμήματος παρέπεμψαν το θέμα στην Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου.

Η Δήμητρα Τσιαντάκη έχει ανάγκη και η στήριξη και υποστήριξή μας, για να ολοκληρωθεί η δικαίωσή της και η απαλλαγή της από τη σκληρή και άδικη ποινή. Θα είμαστε πάλι δίπλα της».
\


.efsyn.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]