ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ντοκουμέντο: Στραγγάλισαν τον συνεργό του αρχηγού της μαφίας των φυλακών


Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα του ειδικού εφέτη-ανακριτή

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση της μαφίας των φυλακών φέρνει στο φως το Open TV.

Συγκεκριμένα πρόκειται για στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που δείχνουν τον στραγγαλισμό του συνεργού του αρχηγού της μαφίας μέσα στο κελί του. Την ίδια ώρα η έρευνα του ειδικού εφέτη-ανακριτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου πρόκειται για σημάδια τα οποία εντόπισε ο ιατροδικαστής και δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος που έδωσε καταφύγιο μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δολοφονήθηκε μέσα στον Κορυδαλλό με στραγγαλισμό. 

Μάλιστα ο φερόμενος ως εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών προσπάθησε με πολλούς τρόπους να πείσει ότι ο Αλβανός κακοποιός είχε δολοφονηθεί με δηλητήριο. Όπως φάνηκε από τις τηλεφωνικές του συνομιλίες είχε σκοπό να πει ή να δείξει ως δολοφόνο τον Αριστείδη Φλώρο. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του εφέτη-ανακριτή.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει προκύψει ότι στο μικροσκόπιό του έχουν μπει τέσσερις κλήσεις του έγκλειστου δικηγόρου στο μέλος της μαφίας των φυλακών. Πρόκειται για κλήσεις που έγιναν πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (28 Αυγούστου 2017, 5,6 Σεπτεμβρίου 2017). Γι αυτό το λόγο ο ειδικός εφέτης-ανακριτής έχει σκοπό να καλέσει εκ νέου τον έγκλειστο δικηγόρο για να του ζητήσει εξηγήσεις και συγκεκριμένα γι αυτές τις κλήσεις.
ethnos.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]