ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Έγκλημα στο Αιγάλεω - Τι ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της ενώ εκείνος κοιμόταν


Αναβίωσαν στο δικαστήριο οι μνήμες από τη δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου εταιρείας ασφαλείας, που είχε βρεθεί νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Αιγάλεω.

Η σύζυγός του κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τον άτυχο 44χρονο την ώρα που εκείνος κοιμόταν μέσα στο σπίτι τους στις 22 Ιουνίου 2012. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκονται τα δύο της παιδιά. Εκείνο το μοιραίο βράδυ ήταν και οι τρεις μέσα στο σπίτι.

Ο μικρός γιος της κατηγορουμένης είναι ο μόνος που άκουσε τον πυροβολισμό και είδε τον πατέρα του νεκρό, πάνω στο κρεβάτι μέσα σε μία λίμνη αίματος. Όπως ισχυρίζεται, το μοιραίο βράδυ κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του και θεωρεί αδύνατο να σκότωσε εκείνη τον πατέρα τους.

Ο 44χρονος είχε πάντα μαζί του το όπλο του, το οποίο το μοιραίο βράδυ το είχε αφήσει στο προσκέφαλό του. Μετά τον φόνο βρέθηκε πεταμένο κάτω από έναν καναπέ.

“Είμαι αθώα και αυτό θέλω να το καταλάβει και το δικαστήριο, η Δικαιοσύνη. Είμαι αθώα, δεν έχω να πω τίποτα άλλο”, είπε η κατηγορούμενη και πρόσθεσε:

“Δεν υπάρχει τίποτα που να κατηγορούμε, δεν υπάρχει DNA, δεν υπάρχει πυρίτιδα”.

“Δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη στο όπλο της δολοφονίας του πατέρα μου. Δεν έχει γίνει μέσα από το σπίτι η δολοφονία του πατέρα μου. Πρέπει να τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς που ζούμε”, είπε ο μεγάλος γιος της κατηγορουμένης.


.enikos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]