ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Πίτσα σκεπαστή



Υλικά Συνταγής

1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
Κέτσαπ της αρεσκείας σας (συνήθως φτιάχνω σάλτσα σπιτική) 
Κίτρινο τυρί γκούντα σε τρίμμα 400γρ.
Μπέικον σε φέτες(ίσα που να καλυφθεί η επιφάνεια του ταψιού και όσο θέλει ο καθένας βέβαια)
Ζαμπόν 300γρ. Τρίμμα ή φέτες
2 κόκκινες πιπεριές λεπτοκομμένες
2 πράσινες πιπεριές λεπτοκομμένες
Στη μύτη του κουταλιού λίγο πιπέρι και ρίγανη
Σουσάμι για γαρνίρισμα

Λαδώνουμε τη βάση ενός ταψιού 30 cm με ελαιόλαδο και απλώνουμε τα πρώτα 6 φύλλα εναλλάξ λαδώνοντάς τα. Έπειτα περιχύνουμε την Κέτσαπ σε όλη την επιφάνεια και μετά το τυρί και τα υπόλοιπα υλικά (μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε πχ γαλοπούλα ή λουκάνικα). Πασπαλίζετε με λίγο τυρί και τοποθετείτε πάλι εναλλάξ λαδώνοντας τα φύλλα. Τέλος χαράζετε το φύλλο και πασπαλίζετε με σουσάμι. Σε ξυλόφουρνο χρόνος ψησίματος 20 λεπτά έχοντας πέσει η θερμότητά του όμως ελαφρώς για να μην μας 
αρπάξει.


mageirikesapolauseis.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]