ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη από σαΐτα


Αναβολή, για τις 15 Μαΐου, έδωσε σήμερα το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στη δίκη των επτά συλληφθέντων για την τραγωδία κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου ανήμερα του Πάσχα, με νεκρό ένα 53χρονο εικονολήπτη.

Πρόκειται για έξι μέλη του μπουλουκιού και ένα δημοτικό σύμβουλο, που είχαν ζητήσει τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας, ο συνήγορος των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι ερευνάται ακόμα το ενδεχόμενο η μοιραία σαΐτα να μην έφυγε τελικά από το ταγάρι του καπετάνιου του μπουλουκιού, έπειτα από τηλεφώνημα άγνωστης γυναίκας, που δέχθηκε σήμερα και έδωσε κάποιες πληροφορίες.

Ο δικηγόρος είπε ακόμη ότι ενδεχομένως ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο πρόεδρος της "Φάρις" Γιάννης Δούζης να κληθούν το δικαστήριο «με άλλη ιδιότητα», διευκρινίζοντας ότι εννοεί την ιδιότητα του κατηγορουμένου, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα να παραστούν ως μάρτυρες.

Για το τραγικό συμβάν προκάλεσε αρχικά με τις δηλώσεις του ο δήμαρχος της Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μίλησε για σαϊτοπόλεμο στο DNA των Μεσσήνιων, προτού αναγκαστεί σε αναδίπλωση και τελικά προαναγγείλει το τέλος του συγκεκριμένου εθίμου.


efsyn.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]