ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ξεσπάει ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας! «Δεν έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο»!


Η χαρά τους από την συγκρατημένη αισιοδοξία των γιατρών, μετατράπηκε σε οργή! Έμαθαν έκπληκτοι ότι ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ το παιδί παλεύει στο νοσοκομείο. "Είμαι έξαλλος" είπε ο πατέρας της μικρούλας . Στο "κόκκινο" η αγωνία της οικογένειας για το μικρό κορίτσι...

«Είμαι έξαλλος με την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να είχε πάει στη φυλακή, δεν έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Έπρεπε να τον προφυλάκιζαν, αν όχι από σεβασμό για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί μου, τουλάχιστον για να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι που γιορτάζουν με πυροβολισμούς».

Συναντήσαμε τους γονείς της οκτάχρονης έξω από την εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί παραμένουν συνεχώς από την ημέρα που συνέβη το δυστύχημα. Η μητέρα έκλαιγε συνεχώς, βρισκόταν σε δραματική κατάσταση και ο πατέρας προσπαθούσε να την παρηγορήσει. Σήμερα το πρωί οι γιατροί έδωσαν μία πάρα πάρα πολύ μικρή ελπίδα για την κατάσταση της υγείας της οκτάχρονης. Τους ενημέρωσαν λέγοντάς τους ότι εφόσον η κατάστασή της παραμένει σταθερή αυτό τους κάνει να είναι περισσότερο αισιόδοξοι.

Ελεύθερος ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη!
Αυτό τους χαροποίησε μέχρι που έμαθαν ότι ο άνθρωπος που πυροβόλησε την κόρη τους αφέθηκε ελεύθερος.
Κάποια στιγμή η μητέρα ψέλλισε «ας ήταν καλά το παιδί μου και δεν θα με ένοιαζε τίποτα άλλο» χωρίς να παύει να είναι εξοργισμένη από την απόφαση

Δίπλα τους πολλοί συγγενείς τους οι οποίοι τους συμπαραστέκονται και δηλώνουν κι αυτοί την αντίθεσή τους με την σημερινή απόφαση του εισαγγελέα. Ενημερώθηκαν από τα site και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που διαβάζουν.

«Είναι δυνατόν να τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος με μόνο περιοριστικό όρο το να μην επισκεφθεί το χωριό;» αναρωτιούνται.


.newsit.gr/

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]