ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ηγουμενίτσα: Αυτός είναι ο 64χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και πορνογραφία ανηλίκων [pics]


Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προσωρινή του κράτηση. Οι σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από σχετική εισαγγελική απόφαση, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 64χρονου, που συνελήφθη στις 07-05-2019 στην Ηγουμενίτσα, κατόπιν εντάλματος σύλληψης.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο δράστη, στον οποίο τους έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει ή να τους φυλάσσει, έστω και προσωρινά, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από γυμναστή ανηλίκων, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Επιπλέον ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα και τα δεκατέσσερα έτη, καθώς και για παραγωγή και κατοχή, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως διαπιστώθηκε σε αυτά τα βίντεο εμφανιζόταν ένα ανήλικο παιδί, μικρότερο των 15 χρόνων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον: ΓΚΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και της ΜΑΡΙΑΣ, γεν. 01-01-1955 στην Ηγουμενίτσα.Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26650 -29637, 26650-29640 και 26650-25117, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


newsit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]