ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Θρίλερ δίχως τέλος με την υπόθεση εξαφάνισης της 59χρονης στη Λάρισα


Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης μητέρας στη Λάρισα καθώς αναπάντεχες μαρτυρίες οδήγησαν την έρευνα για τη Βάσω Κουκουνασούλη -Σιλεβίστα σε νέες κατευθύνσεις.

Σημαντική ήταν η μαρτυρία φίλης της αγνοούμενης που μέχρι σήμερα δεν είχε βγει στη δημοσιότητα. Η ίδια το βράδυ που χάθηκε η 59χρονη παρατήρησε πως στις οκτώ και μισή περίπου, το φως στο πίσω μπαλκόνι του πατρικού της σπιτιού ήταν αναμμένο. Η πληροφορία αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλες σχετικές.

Ο τελευταίος ενοικιαστής του σπιτιού της Βάσως παραδέχτηκε ότι της χρωστούσε ενοίκια και ανέφερε πως έφυγε από εκεί λόγω της κακής γειτονίας με τον ξάδελφο της που έμενε δίπλα του. Ανέφερε πως ούτε η αγνοούμενη είχε καλές σχέσεις μαζί του.

Μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, στρέφει τις έρευνες σε έναν χωματόδρομο παράλληλα του Πηνειού ποταμού.

Το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς την ώρα που σουρούπωνε, η μάρτυρας περπατούσε στη συνοικία της Παναγίας που βρίσκεται απέναντι από εκείνη του πατρικού της Βάσως. Οι δύο συνοικίες χωρίζονται από το ποτάμι και συνδέονται με μια γέφυρα. Κατευθυνόμενη προς τον Άγιο Αχίλλειο, είδε μία γυναίκα να περπατά σε χωματόδρομο με πυκνή βλάστηση παράλληλα του ποταμού. Φορούσε σκούρα ρούχα και είχε τα χέρια της στις τσέπες. Καθώς η περιοχή δεν φωτίζεται, η μάρτυρας αναρωτήθηκε πως αυτή η γυναίκα δεν φοβόταν και πήγαινε προς εκείνο το σημείο.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν άμεσα θα ερευνήσουν το σημείο αυτό, αλλά θα επεκτείνουν τις έρευνες και αλλού.

Η φίλη της αγνοούμενης μητέρας από την ταράτσα του σπιτιού της έδειξε τις πιθανές διαδρομές που θα ακολουθούσε η 59χρονη βγαίνοντας από το σπίτι να περπατήσει.

Από την ίδια διαδρομή μπορεί κάποιος να φτάσει στο σπίτι της αγνοούμενης μητέρας που είχε πρόθεση να πουλήσει. Η φίλη της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Βάσω να θέλησε να περάσει από εκεί το βράδυ που χάθηκε. Θεωρεί πιθανότερο να ακολούθησε αυτή τη διαδρομή και όχι εκείνη που είναι επέκταση της Μανουσάκη. Σύμφωνα με τους κατοίκους αυτή είναι περισσότερο επικίνδυνη, καθώς καταλήγει σε χωράφια, ενώ έχει και τυφλά σημεία με πυκνή βλάστηση.

“Δεν πιστεύω πως η Βάσω αυτοκτόνησε. Λάτρευε τα παιδιά της και δεν θα τους έδινε να πιουν ένα τέτοιο πικρό ποτήρι”, κατέληξε η φίλη της.


enikos.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]