ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Αετόπετρα Κόνιτσας: Έπιασαν τους ληστές της κατάκοιτης ηλικιωμένης


Εντοπίστηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και συνελήφθησαν

Λίγες ώρες μετά την εισβολή τους στο σπίτι στην Αετόπετρα Κόνιτσας όπου κατοικούν μία 92χρονη γυναίκα κατάκοιτη με σοβαρά προβλήματα υγείας και ο 61χρονος γιος της τον οποίο ακινητοποίησαν δένοντάς τον για να τους ληστέψουν, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας οι δυο δράστες ένας από τους οποίους έχει πλούσιο παρελθόν στην παρανομία.

Οι κακοποιοί είχαν διαρρήξει ένα παράθυρο του σπιτιού είχαν διαφύγει με 565 ευρώ, λίγα χρυσαφικά και ένα κινητό. Παρ’ όλο που πέρασαν αρκετές ώρες ώσπου να καταφέρει να λυθεί ο 61χρονος, τα ξημερώματα της Παρασκευής, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Άρτας και Ιωαννίνων εντοπίστηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και συνελήφθησαν.

Μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο πλαστικό κάλυμμα της βάσης της ζώνης του συνοδηγού στο όχημα που επέβαιναν οι δυο ηλικίας 34 και 28 Έλληνες χρόνων, βρέθηκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά και τα χρήματα, ενώ κατασχέθηκαν κατσαβίδια, μια σκύλα, ένα γαλλικό κλειδί και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ένοπλες ληστείες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, έκθεση και θανατηφόρα σωματική βλάβη! Σε βάρος του και σε βάρος του συνεργού του, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες εισβολές σε σπίτια.


protothema.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]