ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Καταδικάστηκε 68χρονος που θώπευσε δύο ανήλικες


Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 68χρονος, που κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος δύο κοριτσιών.

Ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί πρωτόδικα, λόγω αμφιβολιών. Στην υπόθεση, που εκδικάστηκε κατ’ έφεση που έκανε ο εισαγγελέας, μετά την αθώωσή του, κατηγορούταν ότι θώπευσε δύο ανήλικα κορίτσια, μέσα σε λεωφορείο και έξω από αυτό, σε νησί των Σποράδων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 68χρονος, σήμερα, άντρας, τον Ιούλιο του 2014, σε νησί των Σποράδων, κι ενώ επέβαινε με την σύζυγό του σε λεωφορείο, έπιασε το στήθος μίας κοπέλας, που τότε ήταν μόλις 14 ετών. Η κοπέλα επέβαινε στο λεωφορείο μαζί με συνομήλικη φίλη της, προκειμένου να πάνε σε μία συναυλία που γινόταν στο νησί. Ο άντρας, είχε απολογηθεί λέγοντας ότι παραπάτησε.

Τα δύο κορίτσια πήγαν στην συναυλία, όπως και ο 68χρονος με την σύζυγό του. Το περιστατικό στο λεωφορείο θα είχε ξεχαστεί εάν, όπως κατήγγειλαν οι δύο ανήλικες στην Αστυνομία, ο κατηγορούμενος δεν επαναλάμβανε την πράξη του και μάλιστα και στις δύο κοπέλες, με το τέλος της συναυλίας.
Συγκεκριμένα, φεύγοντας τα κορίτσια, αντιλήφθηκαν πως κάποιος τις θώπευε στους γλουτούς, ενώ η δεύτερη κατήγγειλε πως την άγγιξε και στο στήθος. Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, όταν αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για τον άντρα του λεωφορείου.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, χθες, ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του κατηγορούμενου, υποστηρίζοντας πως δεν έγινε τίποτα από όσα υποστηρίζουν οι κοπέλες και πως παρερμήνευσαν τις κινήσεις του. Τα κορίτσια, που πλέον είναι 19 ετών, επέμειναν στις αρχικές τους καταθέσεις, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να επιβάλει, κατά πλειοψηφία 2 προς 1, στον 68χρονο, συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών.


enikos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]