ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Νέο ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση της Μαντλίν - Γιατί αρνήθηκαν να συμμετέχουν οι γονείς της

Μεγάλος θόρυβος έχει προκληθεί από το ντοκιμαντέρ του Netflix για την μικρή Μαντλίν με το κανάλι να υπόσχεται αποκαλύψεις και νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν σε ανατροπές.

Την ώρα που πλησιάζει η 12η επέτειος από την εξαφάνιση της Μικρής Μαντλίν, το Netflix θα προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ για την υπόθεση αυτή που έχει απασχολήσει όλο τον κόσμο. Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια: οι γονείς της Μικρής Μαντλίν δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το αυτό το ντοκιμαντέρ!

Το ντοκιμαντέρ του Netflix θα προβληθεί μέσα στον Μάρτιο και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Daily Mail θα περιέχει νέες «αποκαλυπτικές» συνεντεύξεις με τους βασικούς ερευνητές της υπόθεσης.

Το Netflix διαρρέει ότι άνθρωποι με βασικό ρόλο στις έρευνες μιλούν στο ντοκιμαντέρ και ίσως από τις μαρτυρίες τους να προκύψουν νέα στοιχεία που θα δίνουν λύση στην τραγική αυτή υπόθεση.

Η τρίχρονη Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 από το δωμάτιο της οικογένειας που έκανε διακοπές στην Πορτογαλία. Η Μαντλίν κοιμόταν μαζί με τα αδέλφια της στο δωμάτιο ενώ οι γονείς ήταν σε διπλανό εστιατόριο και έτρωγαν με φίλους.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ντοκιμαντέρ το οποίο κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες θα είναι σε ένα ή σε δυο μέρη ή αν θα είναι όπως συνηθίζει το Netflix σε 8 επεισόδια.

Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν συμμετείχε στην παραγωγή ο Πορτογάλος αστυνομικός Goncalo Amaral, ο οποίος είναι σε δικαστική διαμάχη με τους γονείς της μικρής Μαντλίν αφού σε βιβλίο που έγραψε τους κατηγόρησε ότι έστησαν την απαγωγή όταν το παιδί σκοτώθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την ζωή της μικρής Μαντλίν, κρατιέται μυστικός, ενώ οι δημιουργοί του έκαναν πολλά ταξίδια και στην περιοχή που μένει η οικογένεια του εξαφανισμένου παιδιού και μίλησαν με γείτονες αλλά και δημοσιογράφους που καλύπτουν την υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό που επίσης αναμένεται να γίνει γνωστό σχετικά με την υπόθεση είναι αν το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας θα δώσει επιπλέον κονδύλια στην Σκότλαντ Γιάρντ προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες. Ήδη, το βρετανικό δημόσιο έχει ξοδέψει σχεδόν 12 εκατομμύρια λίρες για την διερεύνηση της υπόθεσης.enikos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]