ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του Κωστή Πολύζου


Επ’ αόριστον αναβλήθηκε η εκδίκαση στον δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ημερομηνία εκδίκασης θα δοθεί για κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο, ωστόσο θα ενημερωθούν γι αυτό μέσω κλήσεων επισήμως οι εμπλεκόμενοι, μόλις καταλήξουν οι δικαστές στην Κοζάνη.

Κατά τη σημερινή προγραμματισμένη δίκη δεν παρουσιάστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης των δυο κατηγορουμένων κ. Απόστολος Λύτρας, που ανέλαβε την υπεράσπισή τους πρόσφατα και στον δεύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα την αναβολή της εκδίκασης.

Αναφορικά με αυτή την εξέλιξη ο κ. Λύτρας δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ»: «Η δίκη αναβλήθηκε γιατί στην ίδια δικάσιμο, είχα άλλο δικαστήριο στην Αθήνα που ήταν σε εξέλιξη και δεύτερον οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον έγκλημα το οποίο τους αποδίδεται και θεωρούν ότι θα εξηγηθούν όλα αυτά στο Εφετείο, στον δεύτερο βαθμό».

Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου που πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια, καθώς επίσης οι συγγενείς και οι μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν.

Το χρονικό

Ο Κωστής Πολύζος 23 χρόνων, χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης-Γρεβενών, από κυνηγό της περιοχής.

anikolouli.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]